Добре дошли в нашия магазин!
"Силата да избираш"
  Категории

  0

   Продукти

   Вижте всички статии

   Какво е мазана хидроизолация?

   Какво е мазана хидроизолация?

   Ако ви предстои ремонт или вече сте се сблъсквали с появата на влага и дори мухъл, то е добре да знаете, че мазаната хидроизолация е един от най-добрите методи за защита на различни покрития. В този материал ще ви предоставим полезна информация, която ще ви даде възможност да опознаете материала и да направите добър избор за вашия дом.

    

    

   Основно за мазаната хидроизолация

   Това е термин, който обобщава направление от хидроизолационните решения, които са познати на пазара. Тя се полага директно върху избраната повърхност и това е най-популярният метод, който често се използва във всяко затворено пространство. 

    

   Ще забележите, че при полагането на хидроизолацията се образува мембрана и благодарение на нея се избягва наличието на потенциални дупки или слаби места. 
    

    

   Как се нанася мазаната хидроизолация?

   Полагането става с четка или валяк, а вариантите са да изберете еднокомпонентен състав или двукомпонентен. При първия тип се поставя директно на повърхността, а при втория се смесват сух и течен компонент и тогава се нанася. Става изключително лесно и може да го поставите на богат набор от повърхности.

    

   Единственото, което трябва да направите е да се стараете да поставяте равен слой върху покритията, но дори и да не го направите няма особено сериозни последствия. По-важното е да обърнете специално внимание на фуги, бордове, ъгли и др., за да може хидроизолацията да не се прекъсва. 

    

   Къде се прилага мазана хидроизолация?


   Тя е подходяща за всеки един проект - тераси, балкони, градини, покриви и т.н. Това е универсално решение, което може да бъде подходящо за всеки участък от вашия дом или помещение. Някои от решенията, които може да вземете за качествена изолация е да се спрете на премиум решенията в Izobul.com, които са предназначени и за помещения, които са постоянно под вода.

   Повърхностите, на които може да поставите мазана хидроизолация са изключително много, а специалистите в сайта ще ви помогнат да се насочите към правилния избор, за вашата повърхност. При други познати решения повърхностите, на които може да нанасяте изолацията може да бъдат силно ограничени.

    

   Препоръчваме ви да направите кратка консултация и да се запознаете добре със свойствата на различните продукти. Така лесно ще може да се съобразите и с проекта, с който сте се захванали, както с правилната хидроизолация за целта.
    

   Предимства на мазаната хидроизолация


   Предимствата са наистина много и сами ще се убедите още при първото нанасяне. Много универсален продукти, който спокойно се поставя от непрофесионалисти. Има добра експлоатационна надеждност, както и изпитани свойства, които прочетохте по-горе в статията. 

    

   Този метод е изключително предпочитан и от професионалистите, защото липсват недостатъци и рядко може да се сбърка при поставяне. Повърхностите, на които може да се постави са изключително много, което прави приложението ѝ с широк обхват. 

    

   Наред с това, поради своята универсалност, популярност и широко разпространение, мазаните хидроизолации вече са и особено достъпни решения. Конкурентността на пазара довежда до постоянното подобряване на качеството на предлаганите продукти при същите ценови условия. По този начин клиентите могат да се възползват от висококачествени и надеждни решения без да се налага да заделят значителна част от бюджета си в Izobul.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари

   Най-продавани