Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
Филтри

Категории с падащо меню

Категории

Марки

«1»
3M

3M

3M е мултинационална корпорация със седалище в Съединените американски щати. Произвежда над 55 000 продукта като лепила, абразиви, химикали, електронни устройства, фармацевтични продукти и др. Притежава търговската марка скоч лепенка

7

продукти

Alcalagres

Alcalagres

ALCALAGRES, SA, е част от CENTUNION група, е основана през 1990 година. От самото си начало, Alcalagres е специализирана в производството и продажбата на висококачествени Интеграл гранитогрес, за използване в павета и подови настилки с високи технически изисквания. Главния офис и производствен център са разположени в Camarma де Esteruelas, Madrid на четири километра от историческия град Алкала де Енарес, а също така има логистичен склад в Burriana (Кастельон) за доставка на поръчки, подадени от нашите клиенти. Alcalagres Америка е създадена през 1998 г., с цел оптимизиране на услугата и да се ускори доставката, обслужваща Съединените щати и Канада. През цялата си история, ALCALAGRES създаде национална и международна мрежа за дистрибуция, която непрекъснато се развива, с износ за над 85 държави на пет континента, и твърд ангажимент към своите клиенти по отношение на качество и обслужване, чрез програмата за качество ALCALAGRES, в съответствие с насоките на ISO 9001 във връзка с проектирането, разработването и производството на порцеланови плочки, сертифицирани от AENOR и международно призната от IQNet. През 2006 г. получава сертификат ALCALAGRES управление на околната среда, която отговаря на изискванията на стандарт UNE-EN-ISO 14001:2004.

8

продукти

Alchimica

Alchimica

ALCHIMICA Седалище: Greece Предмет на дейност: търговия, внос и износ на химически продукти за строителната индустрия. Авангардни строителни материали и технологии. Решения за строителството. Области на приложение: Грундове – грундиране Защитни покрития Антикорозионна защита Бои, лакове Хидроизолация – хигрофобизация Фуги – запълване, запечатване, херметизиране Строителни лепила Системи за анкериране Системи за инжектиране на бетони Възстановяване – саниране на бетони Добавки за бетон и циментови разтвори

0

продукти

Arco

Arco

Мембраните ARCO са резултат на дългогодишен опит, изследвания, работа с високи технологии и ефективна организация на производството. С годишен производствен капацитет над 20 млн.кв.м., ARCON е водещ производител в Източна Европа на модифицирани битумни хидроизолационни мембрани. Заводът е снабден с най-модерни производствени линии и техническо оборудване, доставени и инсталирани от реномирани италиански фирми, в съответствие с най-високите Европейски Стандарти в тази област. Напълно оборудваната химическа лаборатория и автоматизирането на целия производствен процес позволяват следене и строг контрол на всички производствени параметри, на суровините и на крайния продукт в съответствие ISO 9001 Системата за Управление на Качеството и Европейските Стандарти.

http://www.arcon.com.ro/Bg/ARCO_membrane.php

39

продукти

Armada

Armada

Лидер в производството на регулируеми дистанционери за повдигнати и двойни подове.

1

продукти

AronBG

AronBG

Арон България ЕАД е ПЪРВИЯТ И ЕДИНСТВЕН производител в България на Алуминиеви стълби и скелета. Основната дейност на компанията е свързана с производството и продажбата на Домакински и Професионални Алуминиеви стълби в страната и в чужбина. Всички продукти преминават изпитателни тестове в лаборатория и са придружени със сертификат, като отговарят на Европейския стандарт EN131 с издръжливост до 150 кг.

36

продукти

Awak

2

продукти

Brett Martin

Brett Martin

Брет Мартин пластмасови листове е водещ световен производител на полуготови екструдирани термопластични листи за износ в целия свят. Основана през 1958 г., Brett Martin доставя материал от своя завод в Северна Ирландия към местните дистрибутори в пет континента и над 70 страни, като повече от половината си оборот £ 110 милиона е получен от европейските и световните пазари. Успехът Brett Martin е в резултат на качеството на продукта и постоянното развитие на клиентската си структура в страната и чужбина. Направление - Brett Martin на Marlon поликарбонат, Marvec PVC, Foamalux Foam PVC, APET Marpet, Marcryl Акрил и Trilite GRP, е спечелила световната репутация за качество и производителност. Разнообразни и гъвкави, тези марки са били използвани във всичко от горно осветление на стадион Уембли до щитове за борба с масовите безредици . Всички продукти са произведени съгласно BS EN ISO 9001:2008 и подкрепена от над 250 продуктови сертификати и одобрения за да достигне до клиента продуктова гама с най-високо качество навсякъде по света.

http://www.brettmartin.com/en-gb/plastic-sheets/products/polycarbonate.aspx

0

продукти

Calloni

Calloni

CALLONI SRL е италианска компания основана преди повече от 50 години. Специализирана в производството на професионални газови горелки и инструменти за газопламъчно зваряване, бойлери за топене на битум (кохер машини), подгравящи колани и покривни аксесоари. 100% ITALIAN MADE

3

продукти

Corotop®

Corotop®

Corotop® Poland - водещ европейски производител на подпокривни мембрани, фолиа и аксесоари за покриви.

2

продукти

Decra

Decra

Decra® се отличава в световен мащаб с високото си качество и силен сервиз, като затова разполага с всички необходими тестове и одобрения. Производството на покривни системи Decra® съответства на най-строгите екологични стандарти. С Decra® вие си гарантирате перфектен водоустойчив покрив в продължение на много десетилетия. С ненадминати резултати, покривите Decra® са уникална комбинация от трайност, лесна поддръжка и естетична визия, изработени с доживотна трайност. За всеки покрив се издава сертификат за 30 годишна гаранция, но най-добрата гаранция е трайното пазарното присъствие на групата Icopal и възможността да се разчита на нея и в бъдеще.

0

продукти

Dewax

Dewax

DEWAX Полша работи в сферата на индустриалните лакове и бои в продължение на много години, успешно изпълнявайки мисията си да предлага продукти с най-високо качество. Предлага широка гама лакове за стъкло, пластмаса и свещи. Продуктите се подготвят под надзора на експерти с богат опит в създаването на бои и лакове. Благодарение на това и най-новите технологии, които използват при производството на техните продукти, компанията се гордее с много успехи и динамично развитие на европейските пазари.

1

продукти

Elkop

Elkop

ELKOP е водещ Европейски производител на алуминиеви и стоманени стълби, както и на мини скелета и платформи с повече от 25 години опит и традиции, както и една от най-големите частни компании в региона на централна Словакия. За този период компанията се е сдобила с отлично име, зад което е скрито високо качество и безопасност на произвежданите продукти заедно със добро обслужване на релативни цени. Благодарение както на това, така и на непрекъснатите иновации, производителя постига отлични конкурентни предимства. Всички продукти са подчинени на най-взискателните Европейските стандарти. Компанията притежава сертификати за качество на продуктите от различни тестващи институти в Европа. Деветдесет и девет процента от продукцията се изнася за над 30 държави по Света.

31

продукти

ELTEN Germany

ELTEN Germany

ELTEN е един от водещите производители на защитни обувки в Европа.
От 1910 г. произвеждаме обувки за безопасност като семеен бизнес в Долен Рейн Уедем.
Ако търсите защитни обувки, които са съобразени с конкретните нужди на Вашата професия или хоби, то тогава ELTEN е правилният избор за вас. Ние сме повече от надежден производител за нашите клиенти. Ние решаваме вашите проблеми, когато става дума за избор на подходяща работна обувка за всяка индустрия и всяка работна област.

37

продукти

Esha

Esha

Името ЕСХА произхожда от първите букви на имената на Смит и Холандер, които са основали компанията през 1927 година. Притежавайки собствена рафинерия в Амстердам, заводи в Гърция, Амстердам и Германия, танкери за нефт и съвременен Център за изследване и развитие, ЕСХА произвежда и търгува с широка гама продукти за пътно строителство, хидроизолация и топлоизолация. ЕСХА, като лидер на Европейския пазар има производство и търговско присъствие в Холандия, Белгия, Дания, Германия, Норвегия, Португалия, Великобритания, Гърция и България. Продуктите с марката ЕСХА се предлагат в няколко други страни, включително Швеция, Финландия, Балтийските държави, Полша, Република Чехия, Испания, Южна Азия, САЩ и Канада. Също като проиводител и продавач на пътностроителни, хидроизолационни и топлоизолационни продукти, ЕСХА има договорни отношения с компании в Холандия, Германия, Норвегия и Австралия. ЕСХА е международна компания, специализирана в производство, обработка и консултации относно продуктите за полагане и защита на асфалта в пътното строителство и хидроизолациите на покриви.

6

продукти

Eterna Bond ®

Eterna Bond ®

Eterna Bond ® самозалепващите ленти се произвеждат на базата на синтетичен каучук и смоли по патентована микрополимерна технология . Те са Вашият най-правилен избор при различни по характер и мащаб течове, защото осигуряват надеждна, дълготрайна и гъвкава бариера срещу влага, вода и въздух при широк кръг от материали.

13

продукти

EU

13

продукти

Gardenplast Poland

Gardenplast Poland

Компанията GardenPlast е създадена през 2010 г. от двама приятели, които, наблюдавайки света, забелязват някои неудобства в областта на строителството, градинарството и селското стопанство. Скоро решават, че тези проблеми могат да бъдат решени с помощта на нови уникални продукти, изработени от пластмаса. Така започва производството на пластмасови огради, палисади и аксесоари за градински и ландшафтен дизайн.

6

продукти

Geko

1

продукти

GLISS'GRIP France

GLISS'GRIP France

GLISS'GRIP е френска компания, световен лидер в производството на уникални и иновативни антислип продукти. Продуктовата линия включва продукти за обработка на всякакви повърхности.

1

продукти

Gutta

Gutta

ГУТТА Интернешънъл - Швейцария. Групата разполага с четири собствени завода в Германия ,Италия и Швейцария, собствен логистичен център в Германия и дъщерни търговски компании в почти всички европейски страни. Всички заводи на групата ГУТТА са сертифицирани по ISO:9002 и ISO:14001. Продуктите се предлагат с гаранция, маркировка СЕ и декларации за съответствие съгласно нормативите на българското законодателство.

12

продукти

HERZ

HERZ

HERZ е основана през 1936г. в Нойвийд-Германия като фирма за покривни материали. През 1965 г. собственикът Франц Йозеф Херц съдава специален отдел за уреди и машини за заваряване на пластмаси: създадена е Херц ГмбХ – Пластмасови и топлинни технологии, която постепенно се превръща в основно лице на фирмата. Първоначално ХЕРЦ се специализира във вноса, консултациите, продажбата и сервиза на уреди за заваряване на пластмаси, устройства за горещ въздух, както и хай-тек продукти на фирмата Лайстер.

48

продукти

HL

HL

Hutterer & Lechner Gmbh е производител на висококачествени решение за отводняване на бани, тераси, покриви, външни и вътрешни сифони и др.

4

продукти

Icopal

Icopal

Icopal има присъствие както в Европа, така и в Северна Америка. С многобройните си мрежи от местни екипи и производствени единици към Icopal Group работят около 3600 човека, 34 производствени площадки и 95 търговски представителства. Седалището на Icopal Group се намира в Дания, а годишния оборот на концерна се изчислява на 1млр.евро. Към голямото семейство на ICOPAL GROUP са причислени и други известни европейски производители- SIPLAST-France, VILLAS -Austria, ESHA-Holland, AWAK-Poalnd и др. Продуктите, произвеждани в Icopal Group са разнообразни и разработени по нови модерни технологии. Водещо място заемат битумните хидроизолации, както и голяма гама от аксесоари към тях- керемиди, пластмасови улуци, пластмасови панели, DECRA керемиди - един уникален продукт с изключителни характеристики и дизайн, куполи на AWAK- гаранция за качество, противопожарна защита и ефективност.

14

продукти

Impertek Srl - Italy

Impertek Srl - Italy

Основана през 1985 г. като фирма специализирана в монтажа на обшивки и PVC материали. Днес Impertek е една от най-известните и успешни компании в Италия и в чужбина, за производство и маркетинг на хидроизолационни и строителни елементи.

1

продукти

Italprofili

Italprofili

Italprofili е основана през 1976 г. в Torre Di Mosto (Венеция, Италия). Благодарение на високия професионализъм, компанията е постигнала успех не само на вътрешния пазар, но и в чужбина. Italprofili е специализирана в производството и продажбата на продукти за различни видове покриви, които отговарят на всички възможни нужди на клиентите. Разработка и производство се извършва с най-качествените материали и оборудване, използвайки най-новите технологии. Непрекъснатият принос за развитието и модернизацията е позволило на компанията да получи сертификат ISO 9000 през 1995. Гамата от продукти, представени Italprofili са: покривни воронки и барбакани, отдушници, дистанционери за под, гъвкави профили за дилатационни фуги и други покривни аксесоари.

1

продукти

Janser GmbH

Janser GmbH

Специализирана немска компания за инструменти и консумативи от 1961г.

http://www.janser.com/

6

продукти

JORI Germany

JORI Germany

JORI Germany - Защитни работни обувки от 1861 година.

Преди повече от 150 години майстор-обущарят Йозеф Ридерман основава "JO-RI" - фабрика за защитни работни обувки и ботуши. От основаването си, Jori работи за най-висока надеждност и безопасност. Марката с яростния рицарски щит бързо си създава име сред занаятчиите и индустриалните работници в Германия - което все още е валидно и днес.

13

продукти

Juta Grass

Juta Grass

Вече повече от 40 години JUTA обработва полипропилен и полиетилен за технически текстил. Този дългогодишен опит ни позволява да гарантираме високо качество и дълготрайност на нашите продукти. Тяхната структура, състав и употреба отговарят на най-високите изисквания за качество. Професионалността, иновациите и гъвкавостта са основните атрибути на нашия екип. Нашият креативен подход е ключът към отлично обслужване на клиентите.


Ние разполагаме с изкуствена трева, предназначена за пълна гама приложения от малки градини до пълноценни футболни игрища и предлагаме същото качество на обслужване за всички видове подови настилки.

1

продукти

Klober

Klober

Основана през 1960г, днес компанията Klober се е превърнала в един от водещите производители на покривни аксесоари. Klober разполага с изключително широка гама продукти, продавани днес в цял свят. Фирмата е инструмент за иновативни продукти на пазара, от паропропускливи фолиа и елементи за сух монтаж, до снегозадържащи аксесоари и решения за вентилация на помещението, широко застъпени в съвременното строителство. Комбинация от производителност, високо немско качество и дизайн е това, с което се характеризират продуктите на Klober. Предлагат се решения за всички видове керемиди, познати на пазара.

1

продукти

Koma

Koma

KOMA Sp. Z o.o. функционира на полския пазар от 1989 г. От самото начало компанията се специализира в производството на отоплителни факли и горелки за покривни хидроизолации, както и оборудване за месната промишленост.Дългогодишния опит в обработка на метал е позволил да се установят стандарти за качество, които правят техните продукти конкурентни по отношение на най-добрите специализирани продукти в индустрията. Непрекъснатото подобряване на продуктите са базирани на собствени изследване, както и на предложения от клиенти. По този начин продуктите стават все по-трайни, ергономични и икономични. Това значително влияе на тяхното качество, цена и продължителност на живота.

14

продукти

Lizabar Plastics SL

Lizabar Plastics SL

Lizabar Plastics SL - Барселона е предприятие специализирано вече 25 години в производството на дистанционери и регулируеми крака за плаващи подове. Те придобиват наскоро от публичен търг "Rased, SA assers" и стават единственият испански производител на регулируеми подпори, наречени още "PLOTS".

12

продукти

LOWA Work

LOWA Work

През 2006 г. LOWA Sportschuhe GmbH започна успешно сътрудничество с производителя на защитни обувки ELTEN. Заедно, двамата специалисти разработиха колекция от защитни обувки, която перфектно съчетава силните страни на двете марки. LOWA създаде модели в типичен трекинг дизайн и комбинира това с повече от 100 години опит на специалиста по защитни обувки ELTEN.

Днес LOWA и ELTEN в сътрудничество могат да представят малка, но фина колекция от обувки с над 30 модела. Разбира се, всички модели отговарят на изискванията на международния стандарт EN ISO 20345.

LOWA също така гарантира за своите защитни обувки максимален климатичен комфорт дори и в най-неблагоприятните климатични условия - точно както е гарантирано от години за трекинг обувките от марката LOWA.

Усъвършенствана технология, съчетана с лекота и привлекателен дизайн. Колекцията LOWA Work гарантира висок комфорт при носене.

Ако държите на модерен външен вид, тогава защитните обувки LOWA са идеалният избор за Вас!

16

продукти

Magus

4

продукти

Masterplast

Masterplast

MASTERPLAST e унгарска компания за производство и търговия със строителни материлали.Дружеството предлага над 300 различни видове строителни продукти: профили за сухо строителство, фолиа, мрежи, профили за мазилки, материали за покриви и фасади, покривни аксесоари, топлоизолации, строителни уплътнители и др.Всички наши продукти са със сертификат за качество, съотвестващ на най-новите стандарти.

12

продукти

MC-Bauchemie

MC-Bauchemie

MC-Bauchemie е един от водещите независими производители на строителни химически продукти в Европа, с над 50 годишна история. Най-големият им завод е разположен в Ботроп, Германия, където е и централното управление, производството и R & D. Дъщерни дружества и дъщерни компании с техните собствени производствени обекти са разположени в цяла Европа и отвъд океана.

3

продукти

MINKA Austria

MINKA Austria

MINKA Austria - Светът на стълбите

MINKA  днес е един от водещите световни производители на стълби. Милиони собственици на домове разчитат на качеството и дълголетието на стълбите MINKA вече повече от 60 години. Независимо дали става въпрос за спестяване на пространство, спирални стълби, тавански стълби, изолирани и противопожарни стълби - стълбите на MINKA са продукт който купувате за цял живот.

8

продукти

Neotex

Neotex

NEOTEX(НЕОТЕКС) е Гръцки производител с над 50 годишна история. Лидер в енергоспестяващите решения. Продуктовата гама включва голямо разнообразие на хидроизолационни системи и покрития за покриви, основи, подземни гаражи, водни резервоари,басейни, мазета и бани, епоксидни бои за подове, басейни, фонтани, метални конструкции, епоксидни системи , добавки и пластификатори за строителни разтвори и бетони, разредители и лакове, епоксидни саморазливни подове, лепила и грундове, както и импрегнанти за камък.

http://www.neotex.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=122&clang=1

53

продукти

Onduline

Onduline

ОНДУЛИН ГРУП създава, произвежда и предлага на пазара леки покривни материали, подпокривни фолиа, хидроизолационни мембрани, звукоизолационни материали, както и прозрачни и слетлопропускащи материали. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място в света по производство и продажба на битумизирани, вълнообразни, покривни листове. В това направление, също така, е и на първо място от европейските производители, с 75 % пазарен дял. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място сред френските производители на прозрачни покривни панели.

3

продукти

SECCO

SECCO

SECCO е специализирана гама от продукти за различни видове строителни работи, както за обновяване, така и за довършителни работи. На всеки етап от работата, Secco предлага широка гама от продукти на строителната химия, като дава много системни решения, насочени към инвеститори, дизайнери и изпълнители на всеки етап от инвестиционното изпълнение.

2

продукти

Sika

Sika

Sika AG, разположена в Баар, Швейцария, е международна компания доставяща специализирани химически продукти за строителния, автомобилния, корабостроителния и други пазари. Тя е лидер в разработването на материали използвани за уплътняване, лепене, хидроизолиране, конструктивно усилване и защита на конструкциите в строителството и индустрията. Повече от 100 производственни и търговски компании в над 70 държави и около 11700 служители свързват клиентите директно със Sika и гарантират успеха на всички бизнес отношения. С тази структура Sika генерира годишни продажби за над 4.6 CHF милиарда. Sika е независима швейцарска група, основана през 1910 г. Нейните акции се търгуват на швейцарската борса SWX от 1968 г.

8

продукти

Siplast

Siplast

Френска компания, производител на хидроизолационни системи.

5

продукти

Spit

Spit

Френска компания с 50 годишен опит в производството на машини за директен монтаж на пирони

4

продукти

Swisspor

Swisspor

SWISSPOR е уникален и водещ производител на битумни хидроизолационни мембрани, както и системи за топлоизолация. Компанията е създадена преди повече от 30 години в Boswil, Швейцария, където е и централата на SWISSPOR AG. За това време тя се превръща в европейски лидер, по отношение на топло и хидроизолационни решения. Всички дъщерни дружества се намират в Европа. SWISSPOR AG притежава 19 местни и чуждестранни производствени предприятия и предлага широка гама от изолационни материали и уплътнения. Swisswindows разполага с 4 производствени предприятия в Швейцария и е производител на съвременни прозорци от пластмасова и дървена дограма. В трите завода на Eternit (Schweiz) AG се произвеждат висококачествени продукти и системи от фибро-цимент.

3

продукти

TopWet

TopWet

TopWet - покривни аксесоари и фасадни панели

http://www.topwet.cz/

45

продукти

Vedag

Vedag

Vedag GmbH VEDAG(ВЕДАГ) е основана преди повече от 160 години, през 1846 г, в гр. Лайпциг. С натрупания опит, тя и днес e най-големият производител на битумни хидроизолационни мембрани в Германия и се нарежда сред първите три в Европа.Годишното производство на трите й завода – Бамберг, Райнсхайм и Литвинов е повече от 25 млн. м2. За последните години пазарният дял на компанията в Германия е 24%, което говори недвусмислено за качествата на продуктите. Основна дейност: Дейностите на Vedag® обхващат развитието, производството и разпространението на изолационни материали за строителството. Марката Vedag® стои зад широка гама продукти от полимербитумни и битумни изолационни мембрани, мембрани от полимерни материали, покривни шиндли, битумни продукти за защита на сградите и инженерните съоръжения и специални битуми. Чрез високата си компетентност, Vedag® се ориентира към разработването на специални продукти и системи във всички области на приложение на хидроизолациите,което води до подобряване на условията на работната хигиена и опростяване обработката на материалите. Стратегически насоки: Vedag® се концентрира и върху това да развива висококачествени специализирани продукти и системи. Това са например системите “GreenROOF”, “ProfiROOF”, “IndustrialROOF”, също така “Мостове” и “Покриви на подземни гаражи”.

16

продукти

Vrf

Vrf

VRF се фокусира върху развитието, производството и дистрибуцията на системи за закрепване в покривния сектор. Ключов аспект е предоставянето на цялостни решения. Имат например, специализирани системи за закрепване на изолация и покривни мембрани за плоски покриви, както и изолация и сандвич панели върху наклонени покриви. Те също така предоставят решения за голям брой базови конструкции и покривни системи, допълнени с широк асортимент от инструменти, машини и аксесоари. Но VRF прави и доставя повече от покривните крепежни елементи. Техният широк асортимент включва механични скрепителни елементи за всеки тип фасада.

http://www.vrf.eu/en

6

продукти

Wirplast

Wirplast

WIRPLAST Полша e частна семейна фирма с дългогодишни традиции и отлични продукти, които се предлагат на строителния пазар от 1994 г. Предлага най-високо качество аксесоари за покриви и вентилационни отвори. Мото на компанията е: качествени продукти, конкурентни цени и навременно изпълнение на поръчките. Продуктите, предлагани от WIRPLAST са комбинация от инженерна мисъл и модерен дизайн, характеризиращи се с естетичен външен вид, лесна инсталация и дългосрочна устойчивост и конструкция.

5

продукти

ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Co®

ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Co®

ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Co® е основана през 2008 г. в сътрудничество с водещи Нанотехнологични Институти, базирани в Германия, за да проектират и създават Нанотехнологични продукти, които се прилагат за всякакви повърхности: Продуктите на ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Co.® са създадени със Si02 (силициев диоксид Pure Quartz) използван за създаването на Sol-Gel - процес за производство на дълготрайни покрития, които са напълно безопасни, бързи, известни с лекотата си на прилагане и напълно безопасни за хората и природата. Нанопокритие за автомобили

0

продукти

Върни До Горе