Добре дошли в нашия магазин!
"Силата да избираш"
  Категории

  0

   Продукти

   Начало Марки

   Марки

   «1»

   3M

   3M е мултинационална корпорация със седалище в Съединените американски щати. Произвежда над 55 000 продукта като лепила, абразиви, химикали, електронни устройства, фармацевтични продукти и др. Притежава търговската марка скоч лепенка
   4
   продукти

   Alcadrain

   Alcadrain е основана през 1998 г. като семейна чешка компания, наречена Alcaplast. През 2022 г. смени името си при създаването на Alca Group. Най- големият производител на санитарен фаянс в Централна и Източна Европа, произвеждащ повече от 600 санитарни изделия на площ от над 60 000 м2 - клапани, сифони, WC системи, душ канали, подови канали, тоалетни седалки и други продукти.

   10
   продукти

   Alcalagres

   ALCALAGRES, SA, е част от CENTUNION група, е основана през 1990 година. От самото си начало, Alcalagres е специализирана в производството и продажбата на висококачествени Интеграл гранитогрес, за използване в павета и подови настилки с високи технически изисквания. Главния офис и производствен център са разположени в Camarma де Esteruelas, Madrid на четири километра от историческия град Алкала де Енарес, а също така има логистичен склад в Burriana (Кастельон) за доставка на поръчки, подадени от нашите клиенти. Alcalagres Америка е създадена през 1998 г., с цел оптимизиране на услугата и да се ускори доставката, обслужваща Съединените щати и Канада. През цялата си история, ALCALAGRES създаде национална и международна мрежа за дистрибуция, която непрекъснато се развива, с износ за над 85 държави на пет континента, и твърд ангажимент към своите клиенти по отношение на качество и обслужване, чрез програмата за качество ALCALAGRES, в съответствие с насоките на ISO 9001 във връзка с проектирането, разработването и производството на порцеланови плочки, сертифицирани от AENOR и международно призната от IQNet. През 2006 г. получава сертификат ALCALAGRES управление на околната среда, която отговаря на изискванията на стандарт UNE-EN-ISO 14001:2004.
   8
   продукти

   Alchimica

   ALCHIMICA Седалище: Greece Предмет на дейност: търговия, внос и износ на химически продукти за строителната индустрия. Авангардни строителни материали и технологии. Решения за строителството. Области на приложение: Грундове – грундиране Защитни покрития Антикорозионна защита Бои, лакове Хидроизолация – хигрофобизация Фуги – запълване, запечатване, херметизиране Строителни лепила Системи за анкериране Системи за инжектиране на бетони Възстановяване – саниране на бетони Добавки за бетон и циментови разтвори
   0
   продукти

   Arco

   Мембраните ARCO са резултат на дългогодишен опит, изследвания, работа с високи технологии и ефективна организация на производството. С годишен производствен капацитет над 20 млн.кв.м., ARCON е водещ производител в Източна Европа на модифицирани битумни хидроизолационни мембрани. Заводът е снабден с най-модерни производствени линии и техническо оборудване, доставени и инсталирани от реномирани италиански фирми, в съответствие с най-високите Европейски Стандарти в тази област. Напълно оборудваната химическа лаборатория и автоматизирането на целия производствен процес позволяват следене и строг контрол на всички производствени параметри, на суровините и на крайния продукт в съответствие ISO 9001 Системата за Управление на Качеството и Европейските Стандарти. През 2019г. ARCON Srl. става част от швейцарския концерн Sika AG.

    

   23
   продукти

   Armada

   Лидер в производството на регулируеми дистанционери за повдигнати и двойни подове.
   0
   продукти

   AronBG

   Арон България ЕАД е ПЪРВИЯТ И ЕДИНСТВЕН производител в България на Алуминиеви стълби и скелета. Основната дейност на компанията е свързана с производството и продажбата на Домакински и Професионални Алуминиеви стълби в страната и в чужбина. Всички продукти преминават изпитателни тестове в лаборатория и са придружени със сертификат, като отговарят на Европейския стандарт EN131 с издръжливост до 150 кг.
   36
   продукти
   2
   продукти

   Brett Martin

   Брет Мартин пластмасови листове е водещ световен производител на полуготови екструдирани термопластични листи за износ в целия свят. Основана през 1958 г., Brett Martin доставя материал от своя завод в Северна Ирландия към местните дистрибутори в пет континента и над 70 страни, като повече от половината си оборот £ 110 милиона е получен от европейските и световните пазари. Успехът Brett Martin е в резултат на качеството на продукта и постоянното развитие на клиентската си структура в страната и чужбина. Направление - Brett Martin на Marlon поликарбонат, Marvec PVC, Foamalux Foam PVC, APET Marpet, Marcryl Акрил и Trilite GRP, е спечелила световната репутация за качество и производителност. Разнообразни и гъвкави, тези марки са били използвани във всичко от горно осветление на стадион Уембли до щитове за борба с масовите безредици . Всички продукти са произведени съгласно BS EN ISO 9001:2008 и подкрепена от над 250 продуктови сертификати и одобрения за да достигне до клиента продуктова гама с най-високо качество навсякъде по света.

   0
   продукти

   Calloni

   CALLONI SRL е италианска компания основана преди повече от 50 години. Специализирана в производството на професионални газови горелки и инструменти за газопламъчно зваряване, бойлери за топене на битум (кохер машини), подгравящи колани и покривни аксесоари. 100% ITALIAN MADE
   3
   продукти

   Cementec Spain

    

   Cementec има повече от 15 години опит като производител на микроциментови материали в Испания и в много други страни по света.

    

   По-конкретно, готовият за употреба микроцимент е материал, считан за авангарден продукт от високо ниво.

    

   2
   продукти

   Corotop®

   Corotop® Poland - водещ европейски производител на подпокривни мембрани, фолиа и аксесоари за покриви.

   2
   продукти

   Danosa

   Danosa е производител на хидроизолационни материали, като в наши дни са лидер на испанския пазар, с почти 40% пазарен дял и са на 6-то място в Европа. Danosa предлага широка гама от продукти и решения за плоски, скатни и зелени покриви, фундаментни стени и основи, мостово строителство, тунели и др.

   1
   продукти

   Decra

   Decra® се отличава в световен мащаб с високото си качество и силен сервиз, като затова разполага с всички необходими тестове и одобрения. Производството на покривни системи Decra® съответства на най-строгите екологични стандарти. С Decra® вие си гарантирате перфектен водоустойчив покрив в продължение на много десетилетия. С ненадминати резултати, покривите Decra® са уникална комбинация от трайност, лесна поддръжка и естетична визия, изработени с доживотна трайност. За всеки покрив се издава сертификат за 30 годишна гаранция, но най-добрата гаранция е трайното пазарното присъствие на групата Icopal и възможността да се разчита на нея и в бъдеще.
   0
   продукти

   Dewax

   DEWAX Полша работи в сферата на индустриалните лакове и бои в продължение на много години, успешно изпълнявайки мисията си да предлага продукти с най-високо качество. Предлага широка гама лакове за стъкло, пластмаса и свещи. Продуктите се подготвят под надзора на експерти с богат опит в създаването на бои и лакове. Благодарение на това и най-новите технологии, които използват при производството на техните продукти, компанията се гордее с много успехи и динамично развитие на европейските пазари.

   1
   продукти

   Elkop

   ELKOP е водещ Европейски производител на алуминиеви и стоманени стълби, както и на мини скелета и платформи с повече от 25 години опит и традиции, както и една от най-големите частни компании в региона на централна Словакия. За този период компанията се е сдобила с отлично име, зад което е скрито високо качество и безопасност на произвежданите продукти заедно със добро обслужване на релативни цени. Благодарение както на това, така и на непрекъснатите иновации, производителя постига отлични конкурентни предимства. Всички продукти са подчинени на най-взискателните Европейските стандарти. Компанията притежава сертификати за качество на продуктите от различни тестващи институти в Европа. Деветдесет и девет процента от продукцията се изнася за над 30 държави по Света.
   15
   продукти

   ELTEN Germany

   ELTEN е един от водещите производители на защитни обувки в Европа.
   От 1910 г. произвеждаме обувки за безопасност като семеен бизнес в Долен Рейн Уедем.
   Ако търсите защитни обувки, които са съобразени с конкретните нужди на Вашата професия или хоби, то тогава ELTEN е правилният избор за вас. Ние сме повече от надежден производител за нашите клиенти. Ние решаваме вашите проблеми, когато става дума за избор на подходяща работна обувка за всяка индустрия и всяка работна област.

   43
   продукти

   Esha

   Името ЕСХА произхожда от първите букви на имената на Смит и Холандер, които са основали компанията през 1927 година. Притежавайки собствена рафинерия в Амстердам, заводи в Гърция, Амстердам и Германия, танкери за нефт и съвременен Център за изследване и развитие, ЕСХА произвежда и търгува с широка гама продукти за пътно строителство, хидроизолация и топлоизолация. ЕСХА, като лидер на Европейския пазар има производство и търговско присъствие в Холандия, Белгия, Дания, Германия, Норвегия, Португалия, Великобритания, Гърция и България. Продуктите с марката ЕСХА се предлагат в няколко други страни, включително Швеция, Финландия, Балтийските държави, Полша, Република Чехия, Испания, Южна Азия, САЩ и Канада. Също като проиводител и продавач на пътностроителни, хидроизолационни и топлоизолационни продукти, ЕСХА има договорни отношения с компании в Холандия, Германия, Норвегия и Австралия. ЕСХА е международна компания, специализирана в производство, обработка и консултации относно продуктите за полагане и защита на асфалта в пътното строителство и хидроизолациите на покриви.
   7
   продукти

   Eterna Bond ®

   Eterna Bond ® самозалепващите ленти се произвеждат на базата на синтетичен каучук и смоли по патентована микрополимерна технология . Те са Вашият най-правилен избор при различни по характер и мащаб течове, защото осигуряват надеждна, дълготрайна и гъвкава бариера срещу влага, вода и въздух при широк кръг от материали.
   12
   продукти
   23
   продукти

   Gardenplast Poland

   Компанията GardenPlast е създадена през 2010 г. от двама приятели, които, наблюдавайки света, забелязват някои неудобства в областта на строителството, градинарството и селското стопанство. Скоро решават, че тези проблеми могат да бъдат решени с помощта на нови уникални продукти, изработени от пластмаса. Така започва производството на пластмасови огради, палисади и аксесоари за градински и ландшафтен дизайн.

   3
   продукти
   1
   продукти

   GLISS'GRIP France

   GLISS'GRIP е френска компания, световен лидер в производството на уникални и иновативни антислип продукти. Продуктовата линия включва продукти за обработка на всякакви повърхности.
   1
   продукти

   Gutta

   ГУТТА Интернешънъл - Швейцария. Групата разполага с четири собствени завода в Германия ,Италия и Швейцария, собствен логистичен център в Германия и дъщерни търговски компании в почти всички европейски страни. Всички заводи на групата ГУТТА са сертифицирани по ISO:9002 и ISO:14001. Продуктите се предлагат с гаранция, маркировка СЕ и декларации за съответствие съгласно нормативите на българското законодателство.
   8
   продукти

   HERZ

   HERZ е основана през 1936г. в Нойвийд-Германия като фирма за покривни материали. През 1965 г. собственикът Франц Йозеф Херц съдава специален отдел за уреди и машини за заваряване на пластмаси: създадена е Херц ГмбХ – Пластмасови и топлинни технологии, която постепенно се превръща в основно лице на фирмата. Първоначално ХЕРЦ се специализира във вноса, консултациите, продажбата и сервиза на уреди за заваряване на пластмаси, устройства за горещ въздух, както и хай-тек продукти на фирмата Лайстер.
   48
   продукти

   HL

   Hutterer & Lechner Gmbh е производител на висококачествени решение за отводняване на бани, тераси, покриви, външни и вътрешни сифони и др.

   4
   продукти

   Icopal

   Icopal има присъствие както в Европа, така и в Северна Америка. С многобройните си мрежи от местни екипи и производствени единици към Icopal Group работят около 3600 човека, 34 производствени площадки и 95 търговски представителства. Седалището на Icopal Group се намира в Дания, а годишния оборот на концерна се изчислява на 1млр.евро. Към голямото семейство на ICOPAL GROUP са причислени и други известни европейски производители- SIPLAST-France, VILLAS -Austria, ESHA-Holland, AWAK-Poalnd и др. Продуктите, произвеждани в Icopal Group са разнообразни и разработени по нови модерни технологии. Водещо място заемат битумните хидроизолации, както и голяма гама от аксесоари към тях- керемиди, пластмасови улуци, пластмасови панели, DECRA керемиди - един уникален продукт с изключителни характеристики и дизайн, куполи на AWAK- гаранция за качество, противопожарна защита и ефективност.
   3
   продукти

   Impertek Srl - Italy

   Основана през 1985 г. като фирма специализирана в монтажа на обшивки и PVC материали. Днес Impertek е една от най-известните и успешни компании в Италия и в чужбина, за производство и маркетинг на хидроизолационни и строителни елементи.

   1
   продукти

   Italprofili

   Italprofili е основана през 1976 г. в Torre Di Mosto (Венеция, Италия). Благодарение на високия професионализъм, компанията е постигнала успех не само на вътрешния пазар, но и в чужбина. Italprofili е специализирана в производството и продажбата на продукти за различни видове покриви, които отговарят на всички възможни нужди на клиентите. Разработка и производство се извършва с най-качествените материали и оборудване, използвайки най-новите технологии. Непрекъснатият принос за развитието и модернизацията е позволило на компанията да получи сертификат ISO 9000 през 1995. Гамата от продукти, представени Italprofili са: покривни воронки и барбакани, отдушници, дистанционери за под, гъвкави профили за дилатационни фуги и други покривни аксесоари.
   0
   продукти

   Janser GmbH

   Специализирана немска компания за инструменти и консумативи от 1961г.

   7
   продукти

   JORI Germany

   JORI by ELTEN Germany - Защитни работни обувки от 1861 година.

   Преди повече от 150 години майстор-обущарят Йозеф Ридерман основава "JO-RI" - фабрика за защитни работни обувки и ботуши. От основаването си, Jori работи за най-висока надеждност и безопасност. Марката с яростния рицарски щит бързо си създава име сред занаятчиите и индустриалните работници в Германия - което все още е валидно и днес.

   23
   продукти

   Juta Grass

   Вече повече от 40 години JUTA обработва полипропилен и полиетилен за технически текстил. Този дългогодишен опит ни позволява да гарантираме високо качество и дълготрайност на нашите продукти. Тяхната структура, състав и употреба отговарят на най-високите изисквания за качество. Професионалността, иновациите и гъвкавостта са основните атрибути на нашия екип. Нашият креативен подход е ключът към отлично обслужване на клиентите.


   Ние разполагаме с изкуствена трева, предназначена за пълна гама приложения от малки градини до пълноценни футболни игрища и предлагаме същото качество на обслужване за всички видове подови настилки.

   1
   продукти
   5
   продукти

   Klober

   Основана през 1960г, днес компанията Klober се е превърнала в един от водещите производители на покривни аксесоари. Klober разполага с изключително широка гама продукти, продавани днес в цял свят. Фирмата е инструмент за иновативни продукти на пазара, от паропропускливи фолиа и елементи за сух монтаж, до снегозадържащи аксесоари и решения за вентилация на помещението, широко застъпени в съвременното строителство. Комбинация от производителност, високо немско качество и дизайн е това, с което се характеризират продуктите на Klober. Предлагат се решения за всички видове керемиди, познати на пазара.
   1
   продукти

   Koma

   KOMA Sp. Z o.o. функционира на полския пазар от 1989 г. От самото начало компанията се специализира в производството на отоплителни факли и горелки за покривни хидроизолации, както и оборудване за месната промишленост.Дългогодишния опит в обработка на метал е позволил да се установят стандарти за качество, които правят техните продукти конкурентни по отношение на най-добрите специализирани продукти в индустрията. Непрекъснатото подобряване на продуктите са базирани на собствени изследване, както и на предложения от клиенти. По този начин продуктите стават все по-трайни, ергономични и икономични. Това значително влияе на тяхното качество, цена и продължителност на живота.
   16
   продукти

   Lizabar Plastics SL

   Lizabar Plastics SL - Барселона е предприятие специализирано вече 25 години в производството на дистанционери и регулируеми крака за плаващи подове. Те придобиват наскоро от публичен търг "Rased, SA assers" и стават единственият испански производител на регулируеми подпори, наречени още "PLOTS".
   14
   продукти

   LOWA Work

   През 2006 г. LOWA Sportschuhe GmbH започна успешно сътрудничество с производителя на защитни обувки ELTEN. Заедно, двамата специалисти разработиха колекция от защитни обувки, която перфектно съчетава силните страни на двете марки. LOWA създаде модели в типичен трекинг дизайн и комбинира това с повече от 100 години опит на специалиста по защитни обувки ELTEN.

   Днес LOWA и ELTEN в сътрудничество могат да представят малка, но фина колекция от обувки с над 30 модела. Разбира се, всички модели отговарят на изискванията на международния стандарт EN ISO 20345.

   LOWA също така гарантира за своите защитни обувки максимален климатичен комфорт дори и в най-неблагоприятните климатични условия - точно както е гарантирано от години за трекинг обувките от марката LOWA.

   Усъвършенствана технология, съчетана с лекота и привлекателен дизайн. Колекцията LOWA Work гарантира висок комфорт при носене.

   Ако държите на модерен външен вид, тогава защитните обувки LOWA са идеалният избор за Вас!

   10
   продукти
   4
   продукти

   Masterplast

   MASTERPLAST e унгарска компания за производство и търговия със строителни материлали.Дружеството предлага над 300 различни видове строителни продукти: профили за сухо строителство, фолиа, мрежи, профили за мазилки, материали за покриви и фасади, покривни аксесоари, топлоизолации, строителни уплътнители и др.Всички наши продукти са със сертификат за качество, съотвестващ на най-новите стандарти.
   12
   продукти

   MC-Bauchemie

   MC-Bauchemie е един от водещите независими производители на строителни химически продукти в Европа, с над 50 годишна история. Най-големият им завод е разположен в Ботроп, Германия, където е и централното управление, производството и R & D. Дъщерни дружества и дъщерни компании с техните собствени производствени обекти са разположени в цяла Европа и отвъд океана.
   2
   продукти

   MINKA Austria

   MINKA Austria - Светът на стълбите

   MINKA  днес е един от водещите световни производители на стълби. Милиони собственици на домове разчитат на качеството и дълголетието на стълбите MINKA вече повече от 60 години. Независимо дали става въпрос за спестяване на пространство, спирални стълби, тавански стълби, изолирани и противопожарни стълби - стълбите на MINKA са продукт който купувате за цял живот.

   10
   продукти

   Neotex

   NEOTEX(НЕОТЕКС) е Гръцки производител с над 50 годишна история. Лидер в енергоспестяващите решения. Продуктовата гама включва голямо разнообразие на хидроизолационни системи и покрития за покриви, основи, подземни гаражи, водни резервоари,басейни, мазета и бани, епоксидни бои за подове, басейни, фонтани, метални конструкции, епоксидни системи , добавки и пластификатори за строителни разтвори и бетони, разредители и лакове, епоксидни саморазливни подове, лепила и грундове, както и импрегнанти за камък.

   59
   продукти

   Onduline

   ОНДУЛИН ГРУП създава, произвежда и предлага на пазара леки покривни материали, подпокривни фолиа, хидроизолационни мембрани, звукоизолационни материали, както и прозрачни и слетлопропускащи материали. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място в света по производство и продажба на битумизирани, вълнообразни, покривни листове. В това направление, също така, е и на първо място от европейските производители, с 75 % пазарен дял. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място сред френските производители на прозрачни покривни панели.
   3
   продукти

   Sappi Italy

   Започвайки дейност през 1967 г., Sappi бързо се утвърждава, като един от водещите доставчици на професионални покривни продукти на италианския пазар.

   Репутацията на Sappi за качество бързо се увеличава през последните 40 години. През този период Sappi консолидира присъствието си на италианския пазар, превръщайки се в един от основните играчи в италианската покривна индустрия. През 1994 г. е създаден отделът за износ и оттогава Sappi непрекъснато разширява присъствието си до всички най-важни и престижни международни пазари. Днес Sappi, благодарение на качеството на своите мембрани и способността да предлага продукти, подходящи за най-различни климатични условия, е предпочитаният избор на голям брой покривни професионалисти в Европа, Африка, Азия и Америка.

   3
   продукти

   SECCO

   SECCO е специализирана гама от продукти за различни видове строителни работи, както за обновяване, така и за довършителни работи. На всеки етап от работата, Secco предлага широка гама от продукти на строителната химия, като дава много системни решения, насочени към инвеститори, дизайнери и изпълнители на всеки етап от инвестиционното изпълнение.

   3
   продукти

   Sika

   Sika AG, разположена в Баар, Швейцария, е международна компания доставяща специализирани химически продукти за строителния, автомобилния, корабостроителния и други пазари. Тя е лидер в разработването на материали използвани за уплътняване, лепене, хидроизолиране, конструктивно усилване и защита на конструкциите в строителството и индустрията. Повече от 100 производственни и търговски компании в над 70 държави и около 11700 служители свързват клиентите директно със Sika и гарантират успеха на всички бизнес отношения. С тази структура Sika генерира годишни продажби за над 4.6 CHF милиарда. Sika е независима швейцарска група, основана през 1910 г. Нейните акции се търгуват на швейцарската борса SWX от 1968 г.
   2
   продукти

   Siplast

   Френска компания, производител на хидроизолационни системи.
   4
   продукти

   Spit

   Френска компания с 50 годишен опит в производството на машини за директен монтаж на пирони
   4
   продукти

   Swisspor

   SWISSPOR е уникален и водещ производител на битумни хидроизолационни мембрани, както и системи за топлоизолация. Компанията е създадена преди повече от 30 години в Boswil, Швейцария, където е и централата на SWISSPOR AG. За това време тя се превръща в европейски лидер, по отношение на топло и хидроизолационни решения. Всички дъщерни дружества се намират в Европа. SWISSPOR AG притежава 19 местни и чуждестранни производствени предприятия и предлага широка гама от изолационни материали и уплътнения. Swisswindows разполага с 4 производствени предприятия в Швейцария и е производител на съвременни прозорци от пластмасова и дървена дограма. В трите завода на Eternit (Schweiz) AG се произвеждат висококачествени продукти и системи от фибро-цимент.
   3
   продукти

   TECE Gmbh

   С характерната немска прецизност, надеждност и стилен дизайн са изработени и линейните отводнители ( канали ) и точкови сифони на TECE, предлагащи богата гама от размери.

   Други продукти, с които TECE се превръщат в лидери на немския пазар са системите за ВиК ( тръби, фитинги ) както и системите за подово отопление TECEfloor.

   2
   продукти

   TopWet

   TopWet - покривни аксесоари и фасадни панели

   58
   продукти
   3
   продукти

   Vedag

   Vedag GmbH VEDAG(ВЕДАГ) е основана преди повече от 160 години, през 1846 г, в гр. Лайпциг. С натрупания опит, тя и днес e най-големият производител на битумни хидроизолационни мембрани в Германия и се нарежда сред първите три в Европа.Годишното производство на трите й завода – Бамберг, Райнсхайм и Литвинов е повече от 25 млн. м2. За последните години пазарният дял на компанията в Германия е 24%, което говори недвусмислено за качествата на продуктите. Основна дейност: Дейностите на Vedag® обхващат развитието, производството и разпространението на изолационни материали за строителството. Марката Vedag® стои зад широка гама продукти от полимербитумни и битумни изолационни мембрани, мембрани от полимерни материали, покривни шиндли, битумни продукти за защита на сградите и инженерните съоръжения и специални битуми. Чрез високата си компетентност, Vedag® се ориентира към разработването на специални продукти и системи във всички области на приложение на хидроизолациите,което води до подобряване на условията на работната хигиена и опростяване обработката на материалите. Стратегически насоки: Vedag® се концентрира и върху това да развива висококачествени специализирани продукти и системи. Това са например системите “GreenROOF”, “ProfiROOF”, “IndustrialROOF”, също така “Мостове” и “Покриви на подземни гаражи”.
   7
   продукти

   Vrf

   VRF се фокусира върху развитието, производството и дистрибуцията на системи за закрепване в покривния сектор. Ключов аспект е предоставянето на цялостни решения. Имат например, специализирани системи за закрепване на изолация и покривни мембрани за плоски покриви, както и изолация и сандвич панели върху наклонени покриви. Те също така предоставят решения за голям брой базови конструкции и покривни системи, допълнени с широк асортимент от инструменти, машини и аксесоари. Но VRF прави и доставя повече от покривните крепежни елементи. Техният широк асортимент включва механични скрепителни елементи за всеки тип фасада.

   6
   продукти

   WAYNERR® Swiss

    

   Дизайнерски акустични панели изработени от 100% рециклирана кожа, по патентована технология.

   Вярваме, че нашата иновация ще помогне за подобряване на устойчивостта и кръговрата в света, ще намали замърсяването, причинено от човека, за по-добро бъдеще. Вашата подкрепа е от съществено значение в това пътуване, тъй като ще ни помогне да напреднем с по-бързо индустриално внедряване, за да го направим достъпно по целия свят.

   Производството е ситуирано в Courfaivre, кантон Юра, Швейцария.

   6
   продукти

   Wirplast

   WIRPLAST Полша e частна семейна фирма с дългогодишни традиции и отлични продукти, които се предлагат на строителния пазар от 1994 г. Предлага най-високо качество аксесоари за покриви и вентилационни отвори. Мото на компанията е: качествени продукти, конкурентни цени и навременно изпълнение на поръчките. Продуктите, предлагани от WIRPLAST са комбинация от инженерна мисъл и модерен дизайн, характеризиращи се с естетичен външен вид, лесна инсталация и дългосрочна устойчивост и конструкция.
   3
   продукти

   ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Co®

   ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Co® е основана през 2008 г. в сътрудничество с водещи Нанотехнологични Институти, базирани в Германия, за да проектират и създават Нанотехнологични продукти, които се прилагат за всякакви повърхности: Продуктите на ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Co.® са създадени със Si02 (силициев диоксид Pure Quartz) използван за създаването на Sol-Gel - процес за производство на дълготрайни покрития, които са напълно безопасни, бързи, известни с лекотата си на прилагане и напълно безопасни за хората и природата. Нанопокритие за автомобили
   0
   продукти