Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
Филтри

Категории с падащо меню

Категории

Политика за личните данни

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба, включително Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).


"Изобул България" ООД предоставя настоящата информация относно политиката ни за поверителност по отношение на посещението и престоя Ви в нашата онлайн платформа izobul.com и защитата на Вашите данни при ползването на услугите и съдържанието предлагани от Нас изключително за Интернет потребители, като си запазваме правото да актуализираме тази декларация по всяко време и всеки път промените ще влизат в сила на датата на промяната. Влизайки в сайта, по-специално, като използвате и анализирате онлайн информацията и услугите, Вие се съгласявате с политиките и действията Ни, посочени в описанието по-нататък.

 

Събиране и обработка на лични данни


 Когато посещавате нашия Интернет сайт / Онлайн платформа - izobul.com, сървърите ни автоматично записват и анализират техническите данни за вашия достъп като например вашият ip адрес, предоставен от вашия Интернет доставчик, информация за Интернет браузъра, който използвате, Интернет сайта, от който ни посещавате, включително датата и часа на всяко посещение. Тези данни остават анонимни и не могат да бъдат свързани с конкретно лице. Ние използваме тези данни за да анализираме кои секции от сайта ни  представляват най-голям интерес за Вас с цел да подобрим съдържанието и да направим нашия Интернет сайт по-добър и по-удобен за ползване от потребителя, както и да установим всякакви технически проблеми във възможно най-кратък срок. Можете да използвате повечето от нашите уеб-страници без да ни предоставяте лични данни, различни от горепосочените. Едновременно с това ние Ви предоставяме и възможността да се регистрирате в нашия Сайт, което ще Ви улесни в използването на Сайта. Лични данни за Вас ще бъдат събрани ако доброволно и преднамерено изберете да се регистрирате в нашия Сайт, да ни изпратите коментар или запитване, да се абонирате за RSS по имейл или да направите поръчка за закупуване на продукти и стоки от нашия Сайт. Уведомяваме Ви че обработваме и използваме данните, събрани или предоставени от посетителите на нашия Интернет сайт съгласно действащите нормативни разпоредби относно поверителността на личните данни. Но е възможно сайтът да включва връзки или препратки към други Интернет сайтове и онлайн платформи, които не попадат в обхвата на настоящата декларация за поверителност.

 

Информация, изменение и изтриване на лични данни


 Вие можете по всяко време да направите запитване в писмена форма относно това кои от вашите лични данни съхраняваме. В отговор на такова запитване ние ще Ви изпратим необходимата информация. Вие можете да се свържете с нас за да изтрием или корегираме Вашите лични данни. E-mail: office@izobul.com

 

Сигурност на данните


 Ние използваме съответните технически и организационни средства, за адекватна и гарантирана защита на вашите данни от злоупотреба, загуба, повреждане или неразрешен достъп, промяна или изтриване. Мерките ни за сигурност се изпитват и подобряват непрекъснато съгласно нивата за защита, техническите изисквания, програмният прогрес и организационните възможности.

 

Използване на лични данни и пренос на данни до трети лица


 Ние използваме предоставените от Вас лични данни ако това е абсолютно необходимо и единствено ако същите се предоставят от Вас доброволно, осъзнато и преднамерено, например за обработка на Вашите поръчки, за отговор на Вашите запитвания, за да ви бъде предоставен достъп до специална информация и оферти или за извършване на специални услуги (например изпращане на данни, файлове, брошури по електронна поща). Ние можем да събираме, обработваме и използваме лични данни обаче и в случаите, когато това е необходимо за защитата на обществени интереси и сме били надлежно призовани от съответните органи да предоставим тези данни. В случай, че направите поръчка за закупуване на стоки през Нашия Сайт, Ние предаваме вашите лични данни на търговски партньори и куриери участващи в обработката на вашата поръчка, единствено до изискваната степен. Във всички останали случаи, Ние не предоставяме вашите лични данни на трети лица без изричното Ви съгласие и преди всичко ние не продаваме тези данни и не ги предоставяме на разположение под каквато и да било форма.

 

Бисквитки "Cookies"


 В някои секции на нашия Интернет сайт използваме cookies, за да наблюдаваме предпочитанията на нашите посетители, за да улесним престоя Ви в нашия Сайт и за да можем да внасяме съответните корекции и подобрения. Cookies не са вируси и следователно не представляват каквато и да било заплаха за вашия компютър. Cookies представляват алфанумерични идентификатори, които ние прехвърляме на твърдия диск на вашия компютър, което помага на нашите сървъри да разпознаят вашия компютър, когато ни посетите отново, за да Ви бъде по-лесно да навигирате из нашия Интернет сайт и да можете да оползотворите максимално посещението си. В менюто Помощ на лентата с инструменти на повечето браузъри е посочен начинът, по който вашият браузър приема или отхвърля нови cookies или начинът, по който вашият браузър ви съобщава кога получавате нова cookies, без значение кое счетете за по-удачно. Консултирайте се с документацията на вашия браузър и с Уикипедия за повече информация.


Надзорен орган

Комисия за защита на личните данни
Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: (02) 940 20 46
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Върни До Горе