Добре дошли в нашия магазин!
"Силата да избираш"
  Категории

  0

   Продукти

   Вижте всички статии

   Течен гранит - приложения в дома и на открито

   Течен гранит - приложения в дома и на открито

   Течният гранит е най-близо до естествения гранит, показвайки изцяло нова концепция на потребителите. Той може да образува цвят, шарка, текстура и триизмерна кристална секция, за да се постигне достатъчна твърдост, а покритието придава висока физическа и химическа устойчивост на атмосферни влияния.

   Боята не съдържа разтворители, които биха могли да повлияят неблагоприятно на хората и околната среда. Боядисаната повърхност се отличава с перфектен вид на гранит, който радва окото, а увеличената покривност влияе върху икономичното използване на боята.

   Оптически прикрива несъвършенствата на основата и осигурява правилна микровентилация на повърхности, например в кухни и бани. Основното приложение е вътрешната декорация на стени и тавани. Но ние сме ви подготвили няколко варианта, за използване на течния гранит – в дома и на открито, като сме убедени, че някои ще ви изненадат.

   Характеристики на течния гранит 

   Боя Multilan - течен гранит

   Течният гранит е вид технически камък, който е направен от смес от кварц и други минерали. Той е изключително здрав и устойчив на надраскване и петна, което го прави идеален избор за натоварени кухни.

   Течният гранит е и топлоустойчив, така че можете да поставяте върху него горещи тенджери и тигани, без да се притеснявате, че ще повредите повърхността. А ако някога ви се наложи да ремонтирате или подмените плота си, това е много по-лесно, отколкото при други материали.

   - Външен вид - Течният гранит има много елегантен и модерен вид, който наистина е перфектната имитация на гранит. Предлага се в различни цветове и шарки, така че със сигурност ще намерите такава, която да отговаря на вашия стил.

   - Устойчивост - Течният гранит е един от най-издръжливите материали за плотове на пазара. 

   - Топлоустойчивост - Течният гранит е топлоустойчив материал, което го прави изключително подходящ за използване като кухненски плот без да се притеснявате да оставите гореща тенджера върху него. 

   - Предотвратява натрупването и привличането на прах 

   За какво може да се използва течен гранит в интериора?

   1. Кухненски гръб

   Дори ако вече имате гранитен плот, можете да продължите кухненския кът като използвате течен гранит за гърба на кухнята. Това не само ще спести пари и време, но и ще придаде привлекателна визия. Течният гранит е изключително подходящ, тъй като предотвратява привличането на прах и е идеалната имитация на гранит.

   2. Маса за хранене

   Добавете динамика и уникалност към вашата трапезария с гранитна трапезна маса. С помощта на течен гранит DEWAX MULTILAN ще придадете на старата си маса нова и интересна визия.

   3. Подови настилки

   Течният гранит е подходящ материал за подова настилка поради своята здравина и издръжливост. Неговата повърхност или цвят дори няма да избледнеят с времето. Въпреки че повечето гранитни подове са направени от един тип за безпроблемен вид, можете дори да създадете шарен под с помощта на наличните цветове течен гранит, които може да разгледате в нашия уеб сайт.

   4. Мивки

   Течният гранит е един от най-добрите материали за мивки, тъй като е непорест, устойчив на надраскване, здрав и издръжлив. Тъй като се предлага в различни цветове, получавате мивка, която е не само функционална, но и красива.

   5. Стени и плотове за баня

   Баните са едно от местата в дома ни, което използваме най-често и следователно устойчивостта е един от фактори, които ни ориентират в избора на материали. Течният гранит осигурява правилната микровентилация и предпазва от микроби и други микроорганизми, което го прави правилният материал за използване в бани. Освен това е много здрав и издръжлив, което допринася за неговата привлекателност.

   Можете да изберете по-светли или по-тъмни нюанси, тъй като всеки цвят има своите предимства. Ако вашата баня е малка, тогава по-светъл тон може да създаде илюзията за пространство, докато за по-големи бани по-тъмните нюанси могат да добавят към разкоша!

   6. Плотове

   Гранитът може да бъде идеалният избор за настолни компютри или плотове, тъй като е толкова елегантен и здрав. Естественият камък също така придава стилна привлекателност на всеки тип маса, независимо дали това е масата за хранене, офис масата или дори масата за учене.

   Можете дори да препокриете съществуващи мебели с течен гранит.

   7. Акцентиращи стени

   Например, за модерна акцентираща стена с елегантен външен вид, течният гранит може да свърши работа, а и ако вашият домашен декор се накланя към рустикалната тема, тогава е идеалният начин да придадете малко екзотичен и рустик чар на вашия дом.

   8. Гранитни произведения на изкуството

   Знаете ли, че можете също да правите невероятни произведения на изкуството, използвайки течен гранит? Вземете платно и експериментирайте с течен гранит, като впоследствие ще се превърне в идеалната фокусна точка. Получавате уникално произведение на изкуството за вашия дом! Изберете ярки нюанси като червено или синьо, за да го направите поразителен. Използвайте въображението и креативността си и ще намерите нови начини да ги използвате.

    

   Използване на течен гранит на открито

   Первази

   Первазите на прозорците на вашия дом бързо могат да бъдат преобразени с помощта на течен гранит. Понякога е необходимо съвсем мъничко, за да преобразите външността на дома си.

   Тераса

   Терасата е едно от любимите ни места у дома и точно поради тази причина не трябва да я оставяме на заден план, когато предприемаме действията за промени в дома. Течният гранит ще пасне чудесно на стените на вашата тераса, като придаде стилен вид.

   Саксии

   Преобразете старите саксии и кашпи с помощта на течен гранит. Цветята и градината ви заслужават да им обърнете подобаващото внимание, за да може слънчевите дни да станат още по-приятни, наслаждавайки се на обновените ви придобивки.

   Стълби

   Стълбите са следващото ни предложение, което може да обновите. Ако разполагате с външно стълбище, сте добре запознати, че често се нараняват под влиянието на метеорологичните условия, както и се износват с времето. Течният гранит ще ви помогне в обновяването на стълбите, като им придаде класическа, устойчива, красива визия.

   Течният гранит е чудесна опция за вътрешна и външна употреба, тъй като е изключително устойчив на различни влияния. Друго негово предимство е и това, че може да се нанася върху различни повърхности – фасади, дърво, пластмаса, керамика и други. Ако имате въпроси относно този вид продукти, консултирайте се със специалистите на Izobul, които ще ви дадат насоки. 

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари