Добре дошли в нашия магазин!
"Силата да избираш"
    Категории

    0

      Продукти

      Neotherm AC  термопокритие за стени и тавани

      Предотвратява развитието на мухъл и плесен

      Дата: 2013-11-07

      Боядисваш и топлоизолираш!

       

                 Как става това, възможно ли е? Пак някакъв търговски трик има тук!  Това са първите въпроси които изникват пред нас.Сега ще обясним как се получава топлоизолиращ ефект само с едно боядисване.

                           Продукта -  Neotherm AC е термо боя на акрилна основа, която съдържа множество стъклени микросфери (балончета). Те са затворили  в себе си въздух и когато се нанесе боята върху стената или тавана се създава покритие, дебелината на което зависи от нанесените слове при  2 до 4 слоя тя от 0,3 до 0,5мм. Това термопокритие съдържа множество стъклени сфери, които създават щит пред стената и не позволяват преминаването на топлината и по този начин да се изстудява стаята. При изследвания на стени с покритие  Neotherm AC е установено, че с 3-4 градуса е по-висока контактната температура на обработената повърхност. Тази разлика в   температурата ни осигурява реална икономия  от 8 до 10% за разходите за   отопление.  Това е един лесен и бърз начин по който може да изолираме външните стени и тавана на нашето жилище и да се радваме на постигнатата икономия, като това не е всичко.

              Много често точно в зимните месеци забелязваме избил мухъл и плесен около прозорците или в ъглите на стаите. Борбата е жестока с какви ли не препарати, уреди и гъби се почистват тези образувания, но уви всичко е временно. След като сме боядисали  наново  почистените участъци не минава и месец и с ужас забелязваме, че мухълът отново е избил на същото място. Няма начин решаваме да изкараме зимата с него колкото и да ни е неприятен, а той расте ли расте. Вече можем да изгоним този нежелан гост от жилището ни. Благодарение на термопокритието повърхностите на стените вече са с по-висока температура и развитието на мухъл и плесен е предотвратено ЗАВИНАГИ. Антикондензните и противоплесенни свойства имат траен характер и не намаляват с течение на времето.

       

       

        Neotherm AC представлява снежно бяла течна субстанция на акрилна основа ( една идея по гъста от латекса, но с по-малко тегло заради стълкените микро сфери ), която може  да се оцветява с обикновени оцветители на водна основа за латекс и така да се постигне желания от вас цвят.

               Важно е да се отбележи, че термоизолационното покритие върху стените трябва да е крайно покритие, не е добра идея да се боядисва отгоре с латекс примерно. Нанася се посредством четка или дългокосмест валяк, като не се изтънява при боядисването. Материалът има много добра адхезия към всякакви строителни материали.  Покрива с лекота повърхности със сложна форма и конструкции, в т.ч. и от нееднороден материал.  Позволява на ограждащите конструкции да “дишат”.  Не задържа прах и замърсявания и се почиства лесно с навлажнена мека гъба или кърпа.

      Опаковките в който се предлага Neotherm AC са 1 , 3 и 10л. , като един литър стига от 3,5 до 4 м2 за два слоя.